Как да отключите един iPhone 3G без SIM- карта

Как да отключите един iPhone 3G без SIM- карта

Можете да отключите вашия iPhone 3G без СИМ-карта. В Съединените щати, Apple продава iPhone чрез своите търговски обекта на Apple и чрез AT & T Wireless за изключително използване на AT & T Wireless в клетъчна мрежа, но е възможно да използвате вашия iPhone за всички GSM клетъчни мрежи и изтегляне на приложения за вашия iPhone, които не са налични чрез App Store на Apple.

Нещата които ще ви трябва :

– iPhone
– iPhone кабел за данни
– Wi-Fi връзка с интернет

Инструкции

1). Отворете програмата качи на вашия компютър. Намерете лентата с менюта, разположен в горната част на прозореца iTune и изберете „Проверка за актуализации“ ви пита дали искате да актуализирате вашия софтуер до най-актуалната версия. Изберете „Актуализиране качи“ Ако вече използвате най-новата версия , софтуерът ще покаже, че не е налична актуализация.

2). Свържете USB края на кабела ви iPhone данни към отворена USB порт на компютъра. Прикрепете другия край на кабела за данни към порта, разположена в долната част на вашия iPhone.

3). Натиснете бутона кръг на дъното на екрана на вашия iPhone и плъзнете пръста си, както е указано, за да отключите екрана на вашия iPhone е. Натиснете „Настройки“ иконата на вашия iPhone и след това натиснете опцията „General“. Натиснете „About“ опция и отбележете номера на версията на операционната система iPhone. Тази информация се намира на осми линия надолу по „Версия“.

3). Изтеглете Jailbreak полезност blackra1n (виж ресурси). Ще имате възможност за сваляне на няколко версии на софтуера, но не забравяйте да изтеглите версията, която съответства на номера на вашата iPhone версията на операционната система от Стъпка 3.

4). Отворете програмата blackra1n на компютъра си, като кликнете върху иконата на blackra1n на вашия работен плот.И вашият blackra1n отваря малка кутия. Кликнете, където се казва, „да го направи ra1n“ Натиснете бутона „ОК“. Изчакайте около пет минути. Вашият iPhone ще влезе в режим на възстановяване, а след това ще се рестартира.

5). Натиснете нова blackra1n иконата на екрана на вашия iPhone . Уверете се, че вашият iPhone е свързан към Wi-Fi мрежа, за да завършите тази стъпка. Изберете „Cydia“ и „Snow“ пакети за вашия iPhone. Изчакайте около пет минути за опаковките да изтеглите и инсталирате. Процесът е завършен, когато вашият iPhone се рестартира.Това е всичко Успех… 🙂

Дано да съм ви бил полезен… 🙂

Ако смятате, че е така моля споделете нашата страница в Фейсбук или Твитер… Благодаря предварително… 🙂

Подобни публикации

  1. Huawei HarmonyOS изненадва Брой потребители
  2. Най-често срещаните проблеми и решения с камерата на iPhone
  3. Алуминиевата йонна батерия ще зарежда смартфоните за 5 минути
  4. Телефоните Xiaomi ще получат актуализация MIUI 13
  5. Преглед на Huawei Watch Fit Elegant

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.