Най-добрите MMORPG игри за Android (2020)

android igri 2020

На платформата Android има много MMORPG игри. В тази публикация сме изброили най-добрите MMORPG игри за Android. Ето най-добрите MMORPG игри за Android!

С развитието на технологиите хардуерът на смартфоните стана по-силен. Въпреки това стана възможно да играем игри от типа MMORPG на смартфони, които играхме на компютри известно време. На платформата Android има много MMORPG игри. В тази публикация сме изброили най-добрите MMORPG игри за Android . 

Списък на най-добрите MMORPG игри за Android от 2020 г.

Магазин за приложения за Android Google Play Store има много опции за MMORPG. Поради тази причина може да не сте решени коя MMORPG игра да изберете. Ето най-добрите MMORPG игри за Android ! 

AdventureQuest 3D 

Adventure Quest3D е една от най-добрите MMORPG игри, които можете да играете на вашия смартфон с операционна система Adroid. В AdventureQuest 3D можете да създадете своя герой и веднага да влезете във фантастичния свят на играта. Като изпълнявате мисии и унищожавате врагове, можете да спечелите точки за опит и по този начин да подобрите характера си. AdventureQuest 3D има поддръжка на различни платформи.  

Old School RuneScape 

Old School RuneScape е мобилната версия на RuneScape, една от най-популярните MMORPG игри в света. Old School RuneScape с поддръжка на различни платформи, вашият напредък в играта се синхронизира между мобилен телефон и компютър. В Old School RuneScape има босове като вампири, дракони и чудовища, където се провеждат стотици куестове. Безплатната игра Old School RuneScape има абонаментна система. Абонаментът включва повече мисии, допълнителни способности, три пъти по-голяма карта на света и много повече допълнителни функции.  

Mobile Royale

Mobile Royale, разработена от IGG, е успешната MMORPG игра. Преди това IGG разработи популярни игри като Castle Clash: Guild Royale и Lords Mobile. В Mobile Royale, която има успешна 3D графика, всички играчи се събират на сървър. Можете да подобрите своя град, да търгувате с други кланове и да изградите армията си. В Mobile Royale можете да се присъедините към гилдия или да създадете свой собствен съюз. 

Black Desert Mobile

Разработена от Pearl Abyss, Black Desert Mobile е MMORPG игра, която е много популярна в целия свят. Освен изпълнени с екшън битки, можете да извършвате дейности като риболов и опитомяване. Има 5 класа с динамични умения в Black Desert Mobile, който има успешна графика. Black Desert Mobile има прости инструменти, които ви позволяват да персонализирате вашия герой.  

Aurcus Online

Aurcus Online, успешната MMORPG игра, има прост, но задълбочен геймплей. Така че можете да се запознаете с контролите на играта за кратко време. В Aurcus Online има 4 класа: „Мечник“, „Скаут“, „Клирик“ и „Магьосник“. Aurcus Online предлага възможност да персонализирате героя си по начина, по който искате. След като зададете своя характер и клас, вие влизате във фантастичното приключение на играта. Докато изпълнявате мисиите, можете да спечелите точки за опит и да подобрите характера си.  

Ера на легендите

Популярната MMORPG игра Era Of Legends има огромен свят. Era Of Legends, където се провеждат интересни куестове, включва кланове, подземия, дракони и много други. Era Of Legends, която се предлага безплатно, включва 8 класа с уникални специалитети. Era Of Legends, която има успешна бойна система, има прости контроли. Следователно можете да свикнете с контрола на играта за кратко време.

Подобни публикации

  1. Какво е Valorant VP и как да го получите?
  2. Какво е League of Legends (LoL) RP, как да го получите?
  3. Затваря ли се Google Stadia?
  4. Идеята на Open World Concept Terminator Game
  5. Starlink вече може да се използва в ботове

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.