Как да преведа текст на снимка с Google Translate?google translate

Превод на текст в снимка с Google Translate.Как да преведа текст на снимка с Google Translate? В тази статия ще ви разкажем как можете да превеждате текст в изображения.

Преобразуване на текст в снимка с Google Translate – Една от най-популярните преводачески услуги в света, Google Translate или Google Translate, както е у нас, предлага на потребителите страхотни функции с мобилното си приложение? Днес ще се съсредоточим върху една от тези функции, възможността за превод на текст в изображения.

Прочети Още: Прогнозите на Бил Гейтс през 1999 г .: Колко са взети?

Използвайки тази функция, можете незабавно да преведете знаците, които виждате, снимки във вашата галерия или всеки чужд текст, който виждате в този момент, стига да означава нещо. В тази статия ще ви обясним как можете да използвате тази функция стъпка по стъпка.

Как да превеждам текст в снимки от Google Translate?

  • Изтеглете приложението Google Translate.
  • Сканирайте изображението.
  • Изберете думите.

1. Изтеглете приложението Google Translate

Първо, първото нещо, което трябва да направите, е да инсталирате мобилното приложение на вашето устройство. Можете да стигнете до нашата страница, като щракнете върху връзката по-долу и да изтеглите мобилното приложение за Android, ако използвате Android и за iOS, ако използвате iOS.

Нека ви напомним, че това приложение е напълно безплатно и не е нужно да плащате такси за изтеглянето или използването му.

По време на първоначалната настройка ще бъдете подканени да зададете настройките за превод по подразбиране. В тази стъпка трябва да изберете кой език да бъде преведен по подразбиране и кой език да бъде преведен по подразбиране. Разбира се, можете да промените тези избори по-късно, както желаете.

2. Сканирайте изображението

Когато преминете стъпките за инсталиране, щракнете върху иконата на камерата в приложението. Ако използвате приложението за първи път, ще видите екран с урок, показващ как да използвате тази функция. Тъй като информацията в образованието ще ви помогне по един основен начин, не е нужно да навлизаме в допълнително обяснение тук.

Можете незабавно да заснемете изображението, което искате да преведете от камерата, или да изберете всяко изображение в галерията си, за да продължите. 

3. Изберете думи

Ако избраното от вас изображение е сканирано успешно, тук ще видите екран, за който могат да бъдат преведени думи. Думите, които могат да бъдат преведени на този екран, са обозначени с редове. След тази стъпка изберете с пръст думата или фразата, която искате, и погледнете превода в горната част на екрана.

Ако приложението изпитва затруднения с избора на текст в изображението, можете да помислите да го направите ръчно от функцията за превод на главния екран на приложението, но можем да кажем, че приложението обикновено е извършило успешно сканиране.

Резултат

След тези стъпки успешно сте превели текста в изображенията. Е, дали информацията в това ръководство работи за вас и дали приложението осигурява успешен превод? Не забравяйте да споделите мнението си по този въпрос с нас в раздела за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Как да излезете от Google акаунт на Android?
  2. Как да се откажа от Телеграм Премиум?
  3. Как да нулирате Instagram Explore?
  4. Какво е Android Studio и как да го използвате?
  5. Как да нулирате PS4 и PS5 до фабричните настройки?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.