Как да преведа текст на снимка с Google Translate?

google translate

Превод на текст в снимка с Google Translate.Как да преведа текст на снимка с Google Translate? В тази статия ще ви разкажем как можете да превеждате текст в изображения.

Преобразуване на текст в снимка с Google Translate – Една от най-популярните преводачески услуги в света, Google Translate или Google Translate, както е у нас, предлага на потребителите страхотни функции с мобилното си приложение? Днес ще се съсредоточим върху една от тези функции, възможността за превод на текст в изображения.

Прочети Още: Прогнозите на Бил Гейтс през 1999 г .: Колко са взети?

Използвайки тази функция, можете незабавно да преведете знаците, които виждате, снимки във вашата галерия или всеки чужд текст, който виждате в този момент, стига да означава нещо. В тази статия ще ви обясним как можете да използвате тази функция стъпка по стъпка.

Как да превеждам текст в снимки от Google Translate?

  • Изтеглете приложението Google Translate.
  • Сканирайте изображението.
  • Изберете думите.

1. Изтеглете приложението Google Translate

Първо, първото нещо, което трябва да направите, е да инсталирате мобилното приложение на вашето устройство. Можете да стигнете до нашата страница, като щракнете върху връзката по-долу и да изтеглите мобилното приложение за Android, ако използвате Android и за iOS, ако използвате iOS.

Нека ви напомним, че това приложение е напълно безплатно и не е нужно да плащате такси за изтеглянето или използването му.

По време на първоначалната настройка ще бъдете подканени да зададете настройките за превод по подразбиране. В тази стъпка трябва да изберете кой език да бъде преведен по подразбиране и кой език да бъде преведен по подразбиране. Разбира се, можете да промените тези избори по-късно, както желаете.

2. Сканирайте изображението

Когато преминете стъпките за инсталиране, щракнете върху иконата на камерата в приложението. Ако използвате приложението за първи път, ще видите екран с урок, показващ как да използвате тази функция. Тъй като информацията в образованието ще ви помогне по един основен начин, не е нужно да навлизаме в допълнително обяснение тук.

Можете незабавно да заснемете изображението, което искате да преведете от камерата, или да изберете всяко изображение в галерията си, за да продължите. 

3. Изберете думи

Ако избраното от вас изображение е сканирано успешно, тук ще видите екран, за който могат да бъдат преведени думи. Думите, които могат да бъдат преведени на този екран, са обозначени с редове. След тази стъпка изберете с пръст думата или фразата, която искате, и погледнете превода в горната част на екрана.

Ако приложението изпитва затруднения с избора на текст в изображението, можете да помислите да го направите ръчно от функцията за превод на главния екран на приложението, но можем да кажем, че приложението обикновено е извършило успешно сканиране.

Резултат

След тези стъпки успешно сте превели текста в изображенията. Е, дали информацията в това ръководство работи за вас и дали приложението осигурява успешен превод? Не забравяйте да споделите мнението си по този въпрос с нас в раздела за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Как да преодолеем синдрома на понеделник?
  2. Как да използвате тъмния режим на Google на работния плот?
  3. Как Mastercard ще предотврати крипто измамите?
  4. Как да заснема скрито видео на Android?
  5. Как да си сложим наша песен за рингтон на iphone?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.