Как да сканирам QR код на WeChat?WeChat

Как да сканирам QR код на WeChat?

Знаете ли, че можете да се насладите на предимството от използването на QR кодове в WeChat? И така, как да разчетем QR кода? Какво можете да направите с този код? Ето подробностите!

WeChat</strong, известен като едно от базираните в Китай приложения за социални медии, предлага много изгодни функции на своите потребители със своето приложение за QR код. Те включват опции като бързо добавяне на нови хора, получаване на плащания и дефиниране на промоции. В тази статия разглеждаме функциите на QR кода на WeChat, които осигуряват удобство както за компаниите, така и за отделните потребители.

Как да сканирате и създадете QR чрез приложението? Какво точно правят тези кодове? Ето подробностите!

Каква е употребата на QR кода на WeChat?

В приложения като WhatsApp може да добавяте хора с техния телефонен номер, потребителско име и имейл адрес. Има по-лесен начин да направите това в WeChat. Можете да сканирате QR кода на всеки приятел в приложението и незабавно да започнете ново съобщение с него.

Можете също да използвате тази функция, за да създадете креативни решения за вашия бизнес. Можете да отпечатате QR код, който създавате, за да популяризирате WeTransfer акаунта на вашата компания върху промоционални продукти като визитки, брошури и листовки.

Хората, които сканират този код, ще имат директен достъп до вашата фирмена страница. Добра идея е да създадете ефективна рекламна кампания. Освен това, за да получите бързо плащане за продукт или услуга, които продавате, просто създайте QR код и споделете този код с клиентите си.

Възможно е да разширите списъка с неща, които могат да се правят с QR код в зависимост от вашето въображение. И така, как се създава и чете този код в WeTransfer? Обясняваме стъпка по стъпка!

Как да създадете QR в WeChat?

Можете лесно да създадете QR код за вашия личен или бизнес акаунт в WeChat. За целта трябва да използвате полезен инструмент като WeChat QR Code Generator. Можете накратко да следвате тези стъпки, за да генерирате кода:

1. В WeChat отидете на екрана със съобщения.
2. Кликнете върху бутона, който се появява като три точки тук.
3. Трябва да видите URL за вашия профил.
4. Можете да създадете QR таг на вашия профил, като копирате този URL в инструмент по ваш избор за създаване на QR.

Какво представлява Windows Paint Artificial Intelligence Feature Cocreator?

Как да сканирате QR в WeChat?

 • Влезте в приложението WeChat.
 • Кликнете върху опцията „Открий“ на главния екран.
 • Кликнете върху бутона „Сканиране на QR код“ в менюто, което се отваря.
 • Ще видите как камерата се включва.
 • Преместете камерата си по-близо до QR кода, който искате да сканирате, и се уверете, че изображението е центрирано и изострено.
 • По този начин ще завършите процеса на четене на кода. Можете да продължите, като щракнете върху връзката, към която ви насочва този код.

Подобни публикации

 1. Какво e TikTok Studio? Какво предлага TikTok Studio?
 2. Как да изтрия акаунт в Instagram? Връзка за постоянно закриване на акаунт
 3. Как iPad Pro ще издържи на сгъване?
 4. Как се прави скрийншот на лаптоп?
 5. Телеграм не изпраща смс код? Проблем и Решение в лесни стъпки

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.