Радикално решение от Twitchtwitch reshenie

Радикално решение от Twitch: Оттегляне от популярната страна на електронните спортове!

Платформата за предаване на живо Twitch реши да се оттегли от страната, която е домакин на много популярни играчи на електронни спортове. Ето подробностите! Платформата за стрийминг на живо на игри Twitch прекратява дейността си в Южна Корея на 27 февруари 2024 г.

Операцията в Южна Корея беше „прекомерно скъпа“ за Twitch, въпреки че работеше за намаляване на разходите, според публикация в блога на главния изпълнителен директор Дан Кланси. Twitch опита много различни неща за качество на източника и дори ограничи качеството на 720p. Изпълнителният директор Дан Кланси направи следното изявление по темата:

„Въпреки че сме намалили разходите чрез тези усилия, нашите мрежови такси в Корея все още са 10 пъти по-скъпи от повечето други страни. „Twitch оперира със значителна загуба в Корея и за съжаление няма път напред за нашия бизнес да работи по-устойчиво в тази страна.“

Twitch се оттегля от Южна Корея

Twitch също така подчерта, че ситуацията в Южна Корея е уникална, защото оперативните разходи са значително по-високи, отколкото на други пазари.

Според статистиката на Sully Gnome каналите на корейски език са гледани 98,8 милиона часа през последните 30 дни. Това представлява малко под 5,5% от всички часове, гледани на платформата.
Какво представлява Windows Paint Artificial Intelligence Feature Cocreator?

Оттеглянето на Twitch от Южна Корея вероятно ще окаже огромно влияние върху пазара на електронни спортове. Южна Корея е ключов регион за League of Legends, наред с други игри. Големите стриймъри като Riot трябва бързо да насочат своите операции и да вземат решения за внедряване на стрийминг платформи другаде. Какво мислите по този въпрос? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Очаква се iPad Mini 7 с нов дизайн!
  2. NVIDIA изпревари Apple: Втората най-ценна компания вече принадлежи на NVIDIA!
  3. Грешката, която доведе до срив на WhatsApp, най-накрая беше коригирана!
  4. Предстои нова актуализация на функцията за популярни канали на WhatsApp!
  5. Huawei Pura 70 Ultra идва да стане крал на пазара на смартфони (ревю)

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.