Представен е Sony Alpha 7R Vsony alpha 7rv

Sony представи новия модел от серията Alpha, Alpha 7R V. Ето всички подробности за машината, която привлича вниманието с функциите си за изкуствен интелект!

Sony представи новия модел от серията Alpha, Alpha 7R V. Този нов модел включва сензор за изображения с най-висока разделителна способност на компанията, както и процесор, базиран на изкуствен интелект, и машина за обработка на изображения BIONZ XR, открити за първи път в камерите от серията Alpha. Комбинацията от тези функции проправя пътя за нови възможности във фотографията и видеото.

Разгледай Още: Spotify достига до целеви абонати

Докато Sony Alpha 7R V се откроява със своето 61,0 MP качество на изображението, той се откроява и с иновативните си функции като 8-стъпкова стабилизация на изображението и 4-осен многоъгълен монитор.

Правейки изявления по темата, директорът по маркетинг на продуктите за цифрови изображения на Sony Europe Ян Салмон Леганьор използва следните изявления относно новия модел от серия Alpha:

„Това най-ново попълнение към нашата гама Alpha 7R е отличен пример за нашата цел да разработим водеща в индустрията технология за изображения. Имаме удоволствието да представим изцяло новия Alpha 7R V с много напреднали AI интеграции, които позволяват възможности за автофокус от следващо поколение и вижте какво създаде нашата марка с новия Alpha 7R V. Ние сме развълнувани от това.“

Sony Alpha 7R V привлича вниманието с характеристиките на своята видеокамера

Една от най-важните характеристики, която отличава Sony Alpha 7R V от другите е, че има модул за обучение с изкуствен интелект. Той също така включва разширено разпознаване на фокуса. Този най-съвременен продукт използва информация за оценка на експозицията на хора, като значително подобрява точността на фокуса и използва пълноценно потенциалната си резолюция.

Sony Alpha 7R V, който може да се използва като видеокамера благодарение на своите усъвършенствани видео функции, както и много функции за фотография, привлича вниманието със своята 8K видео резолюция, както и с 10-битов 4:2:2 запис и гъвкави функции за редактиране.

Подобни публикации

  1. Очила за смесена реалност на Apple са прибързани, според служители
  2. Имаше проблем при комуникацията със сървърите на Google, какво е решението?
  3. Най-добрите приложения за крачкомер – 2023 г
  4. Характеристика на Huawei P60 и Huawei Mate X3
  5. Нашите работни места са в опасност: тук идва Worker Robot Digit

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.