Представен е Sony Alpha 7R Vsony alpha 7rv

Sony представи новия модел от серията Alpha, Alpha 7R V. Ето всички подробности за машината, която привлича вниманието с функциите си за изкуствен интелект!

Sony представи новия модел от серията Alpha, Alpha 7R V. Този нов модел включва сензор за изображения с най-висока разделителна способност на компанията, както и процесор, базиран на изкуствен интелект, и машина за обработка на изображения BIONZ XR, открити за първи път в камерите от серията Alpha. Комбинацията от тези функции проправя пътя за нови възможности във фотографията и видеото.

Разгледай Още: Spotify достига до целеви абонати

Докато Sony Alpha 7R V се откроява със своето 61,0 MP качество на изображението, той се откроява и с иновативните си функции като 8-стъпкова стабилизация на изображението и 4-осен многоъгълен монитор.

Правейки изявления по темата, директорът по маркетинг на продуктите за цифрови изображения на Sony Europe Ян Салмон Леганьор използва следните изявления относно новия модел от серия Alpha:

„Това най-ново попълнение към нашата гама Alpha 7R е отличен пример за нашата цел да разработим водеща в индустрията технология за изображения. Имаме удоволствието да представим изцяло новия Alpha 7R V с много напреднали AI интеграции, които позволяват възможности за автофокус от следващо поколение и вижте какво създаде нашата марка с новия Alpha 7R V. Ние сме развълнувани от това.“

Sony Alpha 7R V привлича вниманието с характеристиките на своята видеокамера

Една от най-важните характеристики, която отличава Sony Alpha 7R V от другите е, че има модул за обучение с изкуствен интелект. Той също така включва разширено разпознаване на фокуса. Този най-съвременен продукт използва информация за оценка на експозицията на хора, като значително подобрява точността на фокуса и използва пълноценно потенциалната си резолюция.

Sony Alpha 7R V, който може да се използва като видеокамера благодарение на своите усъвършенствани видео функции, както и много функции за фотография, привлича вниманието със своята 8K видео резолюция, както и с 10-битов 4:2:2 запис и гъвкави функции за редактиране.

Подобни публикации

  1. Преглед на Roborock S8 MaxV Ultra
  2. Как се Прави Регистрация в Inbet?
  3. Най-голямото изобретяване от iPhone! Как ще е роботът на Apple?
  4. Голямо развитие за електрически велосипеди
  5. Red Magic представя новия лаптоп Titan 16 Pro

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.