MacBook Pro с процесор M1X ще бъде представен през октомвриmacbook pro m1x protsesor

Според доклада, публикуван от Марк Гурман, много скоро ще бъдат представени 14-инчови и 16-инчови модели MacBook Pro с процесори M1X.

Предстоящите събития на Apple показват, че тази есен ще бъде наистина вълнуваща за компанията. Според доклада на Марк Гурман, 14-инчовите и 16-инчовите модели MacBook Pro с процесори M1X изглежда ще бъдат представени много скоро.

Кога ще бъде представен MacBook Pro с M1X процесор?

Според новия доклад, публикуван от Марк Гурман чрез Bloomberg, MacBook Pro с процесор M1X ще бъде представен през октомври или ноември и ще заеме мястото си по рафтовете през следващите седмици. Очаква се новите модели да дойдат със значителни промени в много отношения.

Както може би сте забелязали, първият от тях ще бъде за M1X, подобрена версия на M1 процесора. Въпреки че не сме сигурни какви разлики ще предложи въпросният процесор в сравнение с текущата версия, вероятно ще очакваме значително увеличение на производителността.

Други течове показват, че новите модели или поне някои варианти могат да включват технология miniLED. Това е екранната технология в iPad Pro 12.9 (2021), която беше въведена през последните месеци. Съществуват и различни твърдения относно съвместимостта с MagSafe.

В този контекст ще трябва да следим отблизо събитията, които ще се проведат през следващите месеци. Можем да кажем, че компанията е изправена пред наистина натоварен календар през тримесечния период, обхващащ септември, октомври и ноември. Продуктите, които се очаква да бъдат въведени по време на този процес, са както следва:

 • iPhone 13 Mini
 • iPhone 13
 • iPhone 13 Pro
 • iPhone 13 Pro Max
 • Гледайте серия 7
 • AirPods 3
 • iPad (Gen 9)
 • iPad Mini 6
 • M1X MacBook
 • M1X Mac Mini

IPhone 13 Mini, iPhone 13, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max и Watch Series 7 ще бъдат обявени по време на онлайн събитието на 14 септември 2021 г. Очаква се други модели да бъдат представени на събития, които може да се проведат през октомври и ноември.

Прочети Още: САЩ искат да разбият стабилни криптовалути

Дано да съм ви бил полезен!

Подобни публикации

 1. Събитието Xiaomi 2023 приключи: Какво беше представено?
 2. Нова промяна в мобилното приложение на YouTube
 3. Threads се развива: Налични са много нови функции
 4. TikTok получи едно от най-големите наказания напоследък!
 5. Невероятна иновация от Google Translate

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.