MacBook Pro с процесор M1X ще бъде представен през октомвриmacbook pro m1x protsesor

Според доклада, публикуван от Марк Гурман, много скоро ще бъдат представени 14-инчови и 16-инчови модели MacBook Pro с процесори M1X.

Предстоящите събития на Apple показват, че тази есен ще бъде наистина вълнуваща за компанията. Според доклада на Марк Гурман, 14-инчовите и 16-инчовите модели MacBook Pro с процесори M1X изглежда ще бъдат представени много скоро.

Кога ще бъде представен MacBook Pro с M1X процесор?

Според новия доклад, публикуван от Марк Гурман чрез Bloomberg, MacBook Pro с процесор M1X ще бъде представен през октомври или ноември и ще заеме мястото си по рафтовете през следващите седмици. Очаква се новите модели да дойдат със значителни промени в много отношения.

Както може би сте забелязали, първият от тях ще бъде за M1X, подобрена версия на M1 процесора. Въпреки че не сме сигурни какви разлики ще предложи въпросният процесор в сравнение с текущата версия, вероятно ще очакваме значително увеличение на производителността.

Други течове показват, че новите модели или поне някои варианти могат да включват технология miniLED. Това е екранната технология в iPad Pro 12.9 (2021), която беше въведена през последните месеци. Съществуват и различни твърдения относно съвместимостта с MagSafe.

В този контекст ще трябва да следим отблизо събитията, които ще се проведат през следващите месеци. Можем да кажем, че компанията е изправена пред наистина натоварен календар през тримесечния период, обхващащ септември, октомври и ноември. Продуктите, които се очаква да бъдат въведени по време на този процес, са както следва:

 • iPhone 13 Mini
 • iPhone 13
 • iPhone 13 Pro
 • iPhone 13 Pro Max
 • Гледайте серия 7
 • AirPods 3
 • iPad (Gen 9)
 • iPad Mini 6
 • M1X MacBook
 • M1X Mac Mini

IPhone 13 Mini, iPhone 13, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max и Watch Series 7 ще бъдат обявени по време на онлайн събитието на 14 септември 2021 г. Очаква се други модели да бъдат представени на събития, които може да се проведат през октомври и ноември.

Прочети Още: САЩ искат да разбият стабилни криптовалути

Дано да съм ви бил полезен!

Подобни публикации

 1. Очаква се iPad Mini 7 с нов дизайн!
 2. NVIDIA изпревари Apple: Втората най-ценна компания вече принадлежи на NVIDIA!
 3. Грешката, която доведе до срив на WhatsApp, най-накрая беше коригирана!
 4. Предстои нова актуализация на функцията за популярни канали на WhatsApp!
 5. Huawei Pura 70 Ultra идва да стане крал на пазара на смартфони (ревю)

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.