Стойността на Tencent спадна огромно след китайския закон за игрите!Tencent

Стойността на Tencent намалява след китайския срок за индустрията за видеоигри. И така, колко е загубила компанията досега?

Стойността на Tencent драстично се понижи след новите ограничения, които Китай въведе за игралната индустрия. Tencent Holdings, компанията -майка на Riot Games, разработчикът на League of Legends, основана през 1998 г., беше една от компаниите, които пострадаха най -много от решението да ограничат играта на деца.

Колко падна стойността на Tencent след решението на Китай?

В резултат на последните ограничения на Китай за игралната индустрия, Tencent отбеляза спад от 60 милиарда долара . Беше научено, че компанията, която датира от 1998 г., е загубила милиарди долари в стойност малко след новото приложение на Китай за непълнолетни деца (деца под 18 години).

Прочети Още: MacBook Pro с процесор M1X ще бъде представен през октомври

За да ограничи децата да играят видео игри, наскоро Китай прие регламенти, които ще попречат на непълнолетните да играят видео игри повече от 3 часа седмично.

Компаниите за игри, които са на или искат да купуват на китайския пазар за игри, сега трябва да спазват само 3 часа време за игра на видео игри седмично, но има и друга система, която компаниите трябва да правят и да се придържат към това. Компаниите трябва да имат система за проверка, за да проверят дали играчите не са деца.

Нововъведените ограничения за видеоигри се считат за по -строги от предишните ограничения за видеоигри, които позволяват на деца под 18 години да играят час и половина в делнични дни и 3 часа през уикендите и празниците.

Ограничението за деца също нанесе голяма загуба на Tencent. Според информацията, споделена от Bloomberg, наскоро Tencent и други лидери в индустрията бяха посъветвани да поддържат печалбите на заден план и да се опитат да предотвратят непълнолетни деца да се пристрастяват към игрите.

Tencent обеща миналия месец, че ще ограничи времето и парите, които младежите харчат за видеоигри, и дори разработи система за проверка на разпознаването на лица, за да попречи на децата да играят прекалено много.

Ограничението на видеоигрите, наложено от Китай на децата, в крайна сметка предизвика притеснения у инвеститорите. Това се отрази в процента на печалба на Tencent и стойността на Tencent спадна значително. Не се смята, че понастоящем Китай има планове да предприеме по -сериозни стъпки в индустрията на видеоигрите. Ако се вземат по -строги решения в тази област, разработчиците на игри може да продължат да страдат финансово.

Подобни публикации

  1. Amazon Prime обявява безплатни игри за декември
  2. Как да коригирам проблема с неработещия стартов панел на Epic Games?
  3. Специално проектиран за PS5 Pulse Elite и Pulse Explore
  4. Football Manager 2024 за мобилни устройства, пуснат чрез Netflix: Ето трейлъра!
  5. Nintendo Switch 2 може да се предлага с отделящи се двойни екрани!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.