Кога ще бъдат пуснати MacBook със сгъваем екран?Кога ще бъдат пуснати MacBook със сгъваем екран? Пристигнаха нови подробности!

Въпреки че сгъваемите MacBook все още не са представени, те вече са се превърнали в голяма тенденция. И така, какви са текущите планове на Apple? Ето подробностите! Според последните новини от Корея се казва, че Apple работи активно за разработването на лаптоп със сгъваем екран и че може да създаде важна конкуренция срещу Asus, който е пионер в тази област със серията Zenbook Fold. Съобщава се, че Apple преговаря с доставчици за пускане на MacBook със сгъваем екран и ако успее, този ход може да внесе глътка свеж въздух в индустрията на дисплеите.

Навлизането на Apple на пазара на сгъваеми лаптопи: Какво да очакваме?

След доминирането си на пазара на смартфони, корейските производители на дисплеи като Samsung Display и LG Display пренасочиха фокуса си към OLED панели за лаптопи. С нарастващото търсене на сгъваеми OLED панели за лаптопи, двете компании координират усилията си за разработване и производство на такива панели.

Докладът предполага, че въпреки предизвикателствата за постигане на висока плътност на пикселите при по-големи размери, по-големите размери на екрана предлагат по-висока доходност за производителите на панели. Рентабилността на сгъваемите екрани за лаптопи обаче надвишава тази на сгъваемите екрани за смартфони.sgavaem macbookВ крайна сметка това представлява привлекателна възможност за производителите на дисплеи да се възползват от нарастващия пазар за сгъваеми лаптопи.

Защо сгъваемите лаптопи станаха популярни

Въпреки че лаптопите със сгъваем екран все още са нова концепция, те предизвикаха голямо раздвижване. Възможността за удвояване на лаптоп разкрива нови възможности за преносимост и използване.

За професионалистите това означава повече гъвкавост за работа в движение, без да се жертва пространството на екрана или производителността.

Според слуховете конкретни технически подробности и характеристики на сгъваемия екран MacBook все още не са разкрити. Докато официалното пускане на пазара се очаква през 2026 г., Apple планира да представи своя MacBook със сгъваем екран през 2025 г.

Подобни публикации

  1. Ново разширение на Google Gemini е в YouTube Music
  2. Беше разкрито за колко ще се продава TikTok
  3. Стана ясна цената на iPhone SE 4, който ще разтърси пазара на смартфони!
  4. ChatGPT ще бъде обучаван със съдържание на Reddit!
  5. Asus Rog съюзник

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.