Важна функция идва в Google Документиgoogle dokumenti

Важна функция идва в Google Документи

Google въвежда нова функция за документи, която ще им позволи да бъдат редактирани при първото им отваряне. Ето подробностите! Google ще стартира Документи в режим на редактиране с промяна, която нарича „Първо отваряне“, а Таблици и Слайдове ще получат „по-ориентирано към създаване изживяване“.

Когато отворите документ в приложението Google Документи , той ще се отвори веднага в режим на редактиране, така че вече можете да започнете да редактирате директно.

Google Документи ще могат да се редактират директно при отваряне

Google казва, че лентата с инструменти за форматиране също ще бъде по-видима. Отварянето му в режим на редактиране ще спести малко време и ще отрази поведението на работния плот.

Освен тях има и важни промени. Google Sheets за Android ще има по-големи опции за докосване и лесен достъп до лентата с формули, лентата с раздели и лентата с инструменти за форматиране. В Google Slides вляво ще се покаже предварителен преглед на сценария на цялата презентация и избирането на обект ще разкрие контекстната лента с инструменти и екранната клавиатура.

Тези промени имат за цел да спестят време и да приведат в съответствие мобилното изживяване с версията за настолни компютри.

Подобни публикации

  1. Стана ясна цената на iPhone SE 4, който ще разтърси пазара на смартфони!
  2. Asus Rog съюзник
  3. Проблемът в iOS 17.5 създаде бъркотия в iPhone
  4. Как да използвам ChatGPT в WhatsApp?
  5. Как се прави грис

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.