Messenger е добавена нова функция, която ще направи потребителите щастливиnova funktsia messenger

Към приложението Messenger е добавена нова функция, която ще направи потребителите щастливи
Meta добавя нов раздел „Обаждания“ към приложението Messenger, където можете да управлявате обажданията си от едно място. Ето подробностите!

Meta въвежда нов раздел „Обаждания“ в световен мащаб в приложението Messenger за потребители на iOS и Android . Новият раздел ще проследява всяко обаждане, което извършвате или получавате в приложението на едно място, което улеснява повторението на обажданията с едно докосване.

Прочети Още: Какво е Google Chromecast, как да настроя?

Благодарение на този нов раздел „Обаждания“ за Messenger, Meta добавя ясно напомняне, че хората, които не използват тази функция редовно, могат да използват приложението за гласови или видео разговори в допълнение към текстови съобщения.

През 2014 г. Facebook премахна съобщенията от основното приложение на Facebook, принуждавайки мобилните потребители да изтеглят отделно приложение, за да продължат да използват функцията като част от усилията да направят Messenger уникално изживяване. Функцията за видеообаждания дойде през 2015 г., последвана от Instagram и съобщения между приложения и накрая групови чатове между приложения. Съвсем наскоро бяха добавени нови преки пътища, включително маркера @everyone за предупреждаване на всички в разговор или /silent за изпращане на съобщение, което няма да доведе до изскачане на известия за всички останали в групата.messenger nova funktia

300 милиона обаждания на ден в Messenger

С 300 милиона обаждания всеки ден, както гласовите, така и видео разговорите са нараснали с 40% в сравнениес началото на 2020 г., според Meta. Приложението Messenger за първи път въведе гласови повиквания през 2013 г., а тази най-нова функция го прави още една стъпка напред към превръщането в пълен център за контакти. Има много конкуренция за приложения, които можете да използвате, за да се обаждате на приятели и семейство (като вашето приложение за телефон, WhatsApp или каквотоGoogleправи в момента ), но числата, които Messenger има, показват, че това е важна опция за много хора.

И така, използвате ли Messenger за обаждания? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Споделена екранна снимка в Whatsapp нова функция!
  2. Отваряне на живо в X вече е много по-лесно!
  3. Криптиране от край до край, налично във Facebook и Messenger!
  4. WhatsApp подобрява изживяването при споделяне на екрана с новата си функция!
  5. Забравих паролата си за WhatsApp Проблем и решение

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.