Най -добрите приложения за смяна на гласprilojenie za smyana na glas

Ако търсите някаква програма, която можете да използвате, за да промените гласа си, имаме най -добрите безплатни приложения за смяна на глас.

Днес има много чейнджъри, но когато става въпрос за безплатни, може да бъде доста трудно да се намери нещо, което да работи. В този списък, който сме подготвили за вас, ние сме тук с най -добрите безплатни приложения за смяна на глас .

Кои са най -добрите приложения за смяна на глас?

  • Гласов чейнджър с ефекти
  • Обадете се за смяна на глас Allogag
  • Обадете се на смяна на гласа
  • FunCall
  • Смешно обаждане / Миньон шега

1). Гласов чейнджър с ефекти

Една от най -популярните програми за смяна на гласа, Voice Changer с ефекти, е в горната част на нашия списък. Трябва да кажем от самото начало, че това приложение ви позволява да имате модифициран запис на гласа си, но за съжаление не поддържа гласова промяна по време на разговор. Ако нямате нужда от търсене, лесно можем да кажем, че това е едно от най -успешните приложения, които можете да използвате.

Неговият интерфейс е проектиран да се използва лесно от всеки от седем до седемдесет и поддържа повече от четиридесет гласа, които могат да бъдат използвани от роботизиран глас до извънземен. Въпреки че основните функции на приложението са безплатни, трябва да закупите платената версия, за да се възползвате от някои ефекти.

Прочети Още: Хиперзвуков самолет се движи за Марс от Китай!

2). Повикване на Voice Changer Allogag

Това приложение печели оценката на потребителите с три различни функции, които предлага. Voice Changer ви позволява да променяте гласа си, Background ви позволява да добавяте звуци към фона и Effects ви позволява да контролирате подробно всички тези детайли.

Въпреки че приложението е безплатно, то обхваща само една минута употреба. За по -дълго използване потребителите трябва да плащат. Ако кратко време ще ви бъде достатъчно, можете да го използвате напълно безплатно. Нека ви напомним също, че поддържа разговори.

3). Повикване на гласов чейнджър

Call Voice Changer, което е напълно отделно приложение, се откроява като програма, която можете да използвате по време на телефонни разговори. Приложението не само променя гласа ви, но може да приложи и допълнителни ефекти като дъжд или животински звуци към фона.

Приложението първоначално предлага пробна версия, но след това ви моли да се присъедините към платения план. Поради тази причина, нека ви напомним, че може да не е подходящ за продължителна употреба.

4). FunCall

Проектиран за забавни разговори, FunCall се откроява като приложение, което ви позволява да променяте гласа си по време на телефонни разговори. Приложението, което ви позволява да променяте гласа си, също предлага възможност за запис на вашите разговори. 

По този начин можете да запишете разговора си и след това да го споделите с едно щракване. По принцип можем да кажем, че той малко изостава от конкурентите си, но искахме да го включим в нашия списък поради по -големия брой функции в безплатната версия.

5). Смешно обаждане / Миньон шега

Тези две приложения, наречени Minion Prank Call за Android и Funny Call за iOS, са по същество същите две приложения, предоставени от един и същ разработчик. Разработчикът обаче предпочита да използва различни имена на различни платформи.

Funny Call / Minion Prank Call, което ви позволява да използвате безплатно някои от звуковите ефекти, ви моли да преминете към платен план за повече достъп. Бихме искали също да отбележим, че рекламите се предлагат в безплатния план.

Заключение

Стигнахме до края на този списък с най -добрите приложения за промяна на гласа, които сме подготвили за вас. И така, кое от приложенията в нашия списък предпочетохте? Не забравяйте да споделите вашите виждания по темата с нас и другите ни читатели в раздела за коментари по -долу.

Подобни публикации

  1. Характеристики на OPPO Reno 12 Series
  2. Характеристики на Google Pixel 9 Pro XL
  3. Нова функция на iOS 18 ще направи Siri излишна!
  4. 16 GB RAM и 6000 mAh батерия: Представен Vivo Y28 4G
  5. Характеристики и цена на Xiaomi Mix Fold 4

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.