Пазете се от това вредно приложение по време на инсталиране на приложението Galaxy Store!store galaxy

Пазете се от новооткрит злонамерен софтуер, преди да започнете процеса на инсталиране на приложението Galaxy Store. Приложението, което се опитвате да изтеглите, може да ви навреди.

Преди да инсталирате приложението Galaxy Store , е полезно да внимавате за злонамерения софтуер, който Макс Вайнбах е открил, и много други подобни. Злонамереното приложение, открито от Weinbach, представлява голям риск за сигурността.

Това приложение може да е на вашето устройство в момента или по-лошо, може да сте на път да изтеглите приложението. Поради тази причина, независимо кое устройство се свързвате с интернет, кой софтуер използвате, винаги трябва да внимавате срещу кибер измами.

Измамниците се насочват предимно към жертви, използвайки фишинг имейли, приложения със злонамерен код. За щастие можете да стоите далеч от подобни измами, ако не правите компромис с бдителността.

Прочети Още: Колко ефективен е TURKOVAC при Delta Variant?

Разбира се, някои злонамерени приложения могат да бъдат по-трудни за избягване. Например, злонамерен софтуер, открит в Galaxy Store на Samsung, може да доведе до стартиране на злонамерен код на вашия телефон с Android. Приложението може дори да е достъпно на вашия смартфон в момента.

Приложението, открито от Макс Вайнбах от Android Police, се нарича Movie App. Приложението, за което беше установено, че е вредно благодарение на предупреждението на Google Play Protect, е копие на Showbox. За тези, които не са запознати с Showbox, приложението беше забранено по целия свят преди известно време. Причината беше, че разпространяваше нелегално много скъпи продукции.

След тази забрана се появиха копия на приложението. Приложението за филми е едно от тях. Опасността от изтеглянето на посочените приложения е очевидна от факта , че изисква много разрешения , включително достъп до дневниците на обажданията, контактите и телефона .

Според Weinbach има много повече приложения като това приложение, но когато зловредният софтуер започна да вдига много шум, изглежда, че е имало движение от страна на Samsung. С други думи, може да се каже, че в момента магазинът за приложения почиства долния ъгъл, за да сложи край на опасността.

Как да останете в безопасност по време на инсталиране на приложението Galaxy Store?

  • Отнасяйте се с подозрение към приложения с неизвестни разработчици или издатели.
  • Не се заблуждавайте от високия резултат на приложението и го изтеглете. Това не означава, че приложението винаги е безопасно.
  • Разгледайте внимателно отрицателните отзиви.
  • Не се ограничавайте до коментари в магазина за приложения. Използвайте търсачките, за да научите за надеждността на приложението.
  • Стойте далеч от приложения, които твърдят, че могат да гледат безплатно платено съдържание, на което попаднете, преди да инсталирате приложението Galaxy Store.

 

Подобни публикации

  1. Характеристиките на модела Xiaoxin Pad Pro 12.7
  2. Мощен процесор, 50 мегапикселова предна камера и още!
  3. Xiaomi Pad 7 Series Характеристики, цена и дата на излизане
  4. Характеристики на Vivo iQOO Z9 Lite
  5. OnePlus ще получи 6 години поддръжка на актуализации!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.