Разработен е плъгин за ускоряване на рекламите в YouTube!youtube plugin za reklama

Разработен е плъгин за ускоряване на рекламите в YouTube!

Разработен е плъгин за ускоряване на рекламите в YouTube. И така, как работи приставката? Ето подробностите! Както знаете, YouTube се опитва да забрани програмите за блокиране на реклами, които потребителите изтеглят в браузъра. Потребителите, които не искат да бъдат първокласни, търсят алтернативни начини. Според новите новини е разработен плъгин за ускоряване на рекламите в YouTube.

Ускорява рекламите 16 пъти!

YouTube се опитва да насърчи хората, които използват рекламни блокери като AdBlock, да станат Premium, като блокира достъпа до видеоклипове. Много потребители обаче се противопоставят на това ограничение и търсят други опции. Потребителите, които се обръщат към по-силни рекламни блокери, за съжаление все още са засегнати от отношението на YouTube. Сега се появи нова алтернатива за потребителите; Плъгин за рекламен ускорител.

Плъгинът, наречен Ad Speedup, може да ускори рекламите в YouTube с 16 пъти без необходимост от блокери. Въпреки че рекламите се възпроизвеждат бързо, те не се затварят сами. Потребителите трябва да направят това ръчно.

Какво представляват кеш L1, L2 и L3 в процесорите и какво правят?

Този плъгин, който може да спаси потребителите от дълги реклами, бавно се разпространява. Оказва се, че усилията на YouTube да „блокира“ рекламни блокери все още не означават нищо за потребителите. Kакво мислите по този въпрос? Можете да споделите коментарите си с нас в секцията по-долу.

Подобни публикации

  1. Край на обажданията за измами и залагания
  2. WhatsApp функция за управление на медиите
  3. Приложение, което превръща iPhone в камера Leica!
  4. Иновации, които всички очакват с нетърпение: Какво се случва в X?
  5. Сега ще трябва да направите това, за да използвате WhatsApp

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.