Най-популярните музикални ботове на Discorddiscord muzika

Кои са най-добрите музикални ботове на Discord? В тази статия сме събрали успешни ботове, които са предпочитани от голям брой потребители на Discord по целия свят.

Discord предлага напълно различно изживяване благодарение на своите музикални ботове. И така, кой е най-добрият музикален бот? В тази статия сме изброили успешните ботове, използвани от повечето потребители. Можете да добавите бота, който харесвате от списъка, който сме подготвили, към вашия сървър и да започнете да го използвате незабавно.

Discord позволява на потребителите да създават сървъри, където могат да канят хора със същите интереси или да играят една и съща игра. Сървърите са като голям групов чат, но съдържат много функции.

Прочети Още: Тайван забранява износа на чипове за Русия и Беларус

Музикалните ботове позволяват на потребителите да слушат музика, докато играят игри или просто общуват с приятели. Ботовете, разработени за приложението за чат, са като виртуален потребител на Discord. За да слушате музика, първо трябва да добавите бота към сървъра.

След като добавите музикален бот Discord, трябва да въведете специална команда. Тъй като днес има толкова много ботове, може би се чудите кой бот е по-успешен. В списъка, който сме подготвили, сме включили много успешни ботове, които са предпочитани от много хора.

Кои са най-добрите музикални ботове на Discord?

 • FredBoat
 • хидрата
 • Probot
 • MEE6
 • Чип бот
 • 24/7
 • BMO
 • гъба
 • Джоки музика
 • uzox

По-горе са успешни ботове, които можете да използвате през популярното приложение за чат. Можете да разгледате подробностите за ботовете в списъка по-долу.discord muzika

1. FredBoat

FredBoat , който можете да използвате през популярната услуга за чат Discord, ви позволява да слушате музика от приложението. Ботът, който ви позволява да създадете свой собствен плейлист, можете да пуснете създадения от вас плейлист само с една команда.

Ботът, който е много лесен за използване, има вградена система за търсене. По този начин, вместо да използвате връзка в YouTube за възпроизвеждане на песен, можете да търсите песента директно от Discord. Ботът с отворен код се използва на милиони сървъри.

2. Хидра

Откроявайки се с опциите си за персонализиране, Hydra поддържа повече от 20 езика, включително английски, френски и китайски. Ботът също има премиум версия. Предлагайки различни предимства, премиум версията има много функции, включително автоматично възпроизвеждане, 24/7 възпроизвеждане, звукови ефекти, неограничени записани плейлисти.

Ботът, който е много лесен за използване, позволява да се използва по практичен начин. Ботът, който позволява на потребителите да слушат висококачествена музика, е високо оценен от много хора.

3. Пробот

Друг бот, който предлага висококачествена музика е Probot. С много проста употреба, Probot може да се управлява чрез различни команди. Ботът, който позволява на потребителите да слушат музика без проблеми със забавяне, поддържа много платформи, включително YouTube и Spotify.

4. MEE6

MEE6 , който се използва на милиони сървъри , предлага много полезни функции в повече от една тема, както и музика. Популярният бот предлага функции за модериране, като същевременно ви позволява да възпроизвеждате висококачествена музика. Можете лесно да добавите бота, който включва възможността за изтриване на съобщения на сървъра, към вашия сървър и да започнете да го използвате незабавно.

5. Chip Bot

Chip Bot , който привлича вниманието със своето 24/7 работно време , позволява на потребителите на Discord да слушат висококачествена музика. Има премиум версия, както и безплатна версия. Има много предимства в премиум версията, включително звукови филтри, автоматично възпроизвеждане и нощен режим.

След като добавите Chip Bot към вашия сървър, можете да използвате бота благодарение на командите на официалния уебсайт на бота. Ботът е много лесен за използване, както всеки друг бот. Следователно няма да имате никакви затруднения, докато използвате бота.

6. 24/7

Един от популярните музикални ботове, 24/7 YouTube поддържа платформи като Spotify, както и радио. В момента се използва на стотици хиляди сървъри, ботът има малко команди. Така няма объркване в командите. Ботът също има премиум версия. Има различни предимства в премиум версията.

7. BMO

Успешният музикален бот, наречен BMO , е забавен за използване. Ботът, който позволява да слушате висококачествена музика, възпроизвежда музиката без проблеми със забавяне. Предлагат се и различни игри, за да направят времето, което потребителите прекарват на сървъра, по-приятно.

8. Гъба

Позволявайки ви да слушате музика с отлично качество , Mantaro се използва от повече от 45 милиона потребители на повече от 545 хиляди сървъра. Ботът, който има различни функции за модериране, включително изритане от сървъра, заглушаване, също предлага различни игри. Можете да добавите бота към вашия сървър и да започнете да го използвате веднага.

9. Джоки Музика

Jockie Music е един от най-добрите музикални ботове, които можете да използвате в приложението за чат, използвано от милиони хора по целия свят. Можете да добавите бота, който поддържа много платформи като Spotify, Apple Music, YouTube, Deezer, Tidal и Soundcloud, към вашия сървър много лесно.

Jackie Music позволява добавянето на общо 4 бота към един и същ сървър. Това позволява на услугата да предлага многократно едновременно слушане на музика. Популярният бот също е доста лесен за използване. По този начин можете да използвате бота без никакви затруднения.

10. Узокс

Uzox , който има много полезни функции, поддържа много услуги, включително YouTube, Apple Music, SoundCloud, Spotify. Ботът, който е предпочитан от много потребители на Discord, също има лирична поддръжка.

Има някои инструменти за персонализиране на бота с различни музикални филтри. Тези функции значително подобряват потребителското изживяване. След като добавите бота към вашия сървър доста лесно, можете да започнете да го използвате.

В тази статия събрахме най-успешните музикални ботове, разработени за приложението за чат, което се използва широко от милиони хора по целия свят през деня. Не забравяйте да споделите вашите мисли по темата с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

 1. Приложения, които харчат най-много интернет
 2. Оптимални програми за сваляне на видео без загуба на качество
 3. Microsoft Photos се актуализира: Предстои промяна на фона и изтриване на лого!
 4. Нов инструмент за изкуствен интелект от Adobe!
 5. Подготовка на CV с изкуствен интелект

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.