Spotify достига до целеви абонатиspotify dizayn promyana tiktok

Spotify достига до целеви абонати: Но има друг проблем.Spotify обявиха, че са надхвърлили броя на новите абонати, които са очаквали през последното тримесечие на годината. Друг проблем обаче попречи на това вълнение. Ето подробностите!

Spotify обяви във вторник, че има 195 милиона платени абонати и надхвърли очакванията за 1 милион нетни нови абонати, увеличение от 7 милиона през последното тримесечие на годината. До края на годината се очаква този брой да надхвърли 200 милиона.

Увеличението в броя на абонатите обаче не задоволи очакванията на Wall Street. Причината за това е, че въпреки че броят на абонатите на онлайн платформата за стрийминг на музика се увеличава с всеки изминал ден, акциите претърпяха спад от повече от 6% в транзакциите след работно време.

Разгледай Още: Facebook обяви наказание ще направи рекордно плащане

Абонатите се увеличават, печалбите намаляват

Брутният марж на Spotify е с два процентни пункта по-нисък спрямо данните за същия период на миналата година. Тази ситуация означава, че те са постигнали резултат под разчетите.

Компанията заявява, че намалението се дължи на „неблагоприятна корекция на прогнозите за предходен период за задължения на бенефициенти “.

Отбелязва се, че ценообразуването също оказва влияние в случая. На въпрос за Apple Music, чиято цена се повиши в чужбина, изпълнителният директор Даниел Ек заяви, че ще работи със звукозаписните компании, за да следва тенденцията.

Подобни публикации

  1. Популярната функция на Instagram идва в YouTube!
  2. WhatsApp функция която ще се срещне с превод на живо
  3. Spotify функция която ще позволи да оставите коментар на подкастите!
  4. Функция за редактиране на снимки в Whatsapp
  5. Голяма стъпка за сигурността на потребителите на WhatsApp: Синя значка идва!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.