Samsung Проектира Galaxy Buds, Които Могат Да Се Използват По Време На Плуване

samsung galaxy buds

Samsung проектира Galaxy Buds, които могат да се използват по време на плуване
Samsung патентова нов модел Galaxy Buds, който потребителите могат да използват по време на плуване. И така, как изглежда дизайнът на новия модел?

Samsung патентова нов модел Galaxy Buds , който потребителите могат да използват по време на плуване. Компанията, която иска да премине границите на водоустойчивост в безжичните слушалки, също изглежда има различни планове, така че слушалките да не се загубят.

Samsung патентова Galaxy Buds, които могат да се използват по време на плуване

По принцип Galaxy Buds Pro и Galaxy Buds 2 са водоустойчиви до 30 минути на дълбочина 1 метър със сертификат IPX7. Компанията обаче не препоръчва изрично използването на тези два модела в плувните спортове.

Разбира се, друга важна причина зад тази ситуация е рискът безжичните слушалки да се загубят в морето или в басейна. Всъщност, след като изпаднат от ухото ви, намирането им може да стане по – трудно, отколкото сте си представяли. Нов патент, разкрит от LetsGoDigital, хвърля светлина върху решението на двата проблема.

Прочети Още: Spigen потвърждава дизайна на iPhone 13

samsung galaxy buds pluvane

Патентът включва чифт безжични слушалки, които са доста близо до днешната линия Galaxy Buds, и лента за врата, която ги свързва. Съгласно патента задната част на слушалките е фиксирана към тази лента и вие използвате лентата, като я прекарвате около врата си.

Предполага се, че развитието на устройство в тази посока ще изисква нивото IPX7 на моделите Galaxy Buds Pro и Galaxy Buds 2 да бъде актуализирано до максималния IPX8. Всъщност това може да позволи по -продължителна употреба в по -дълбоки среди.

Разбира се, би било правилно да не се вълнувате от въпросния патент. Патент показва, че компанията има интерес към тази технология, вместо да гарантира, че тя е произведена и предлагана за продажба. Всъщност технологичните гиганти получават хиляди нови патенти всяка година и почти повечето от тях не могат да надхвърлят присъствието си в досиетата.

Подобни публикации

  1. Нови Функции на екрана на iPhone 14
  2. Най -добрите приложения за смяна на глас
  3. Xiaomi Mi Band 6 NFC ще бъде наличен в Европа
  4. Характеристики и цена на Xiaomi 11T и 11T Pro
  5. Тапетите за iPhone 13 и iPhone 13 Pro са официално споделени

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.