Spigen потвърждава дизайна на iPhone 13spigen iphone 13

Марката аксесоари за мобилни устройства Spigen потвърди дизайна на iPhone 13 по време на споделянето му в официалния си акаунт в социалните медии.

Марката аксесоари, ориентирана към мобилни устройства Spigen, която сме добре известни, особено с издръжливите си калъфи и защитни екрани, потвърди дизайна на iPhone 13 по време на споделянето му в официалния си профил в социалните медии. Ето подробности за споделянето, направено от Spigen!

Spigen разкрива калъфи за iPhone 13

Течовете за семейството на iPhone 13 показват, че настройката на камерата на моделите iPhone 13 Mini и iPhone 13 ще се промени позиционно. Всъщност ние очакваме да видим диагонално разположена двойна камера, вместо двойната камера отдолу, и Spigen потвърди тези очаквания в нова публикация в социалните медии.

Прочети Още: Горилите уловени от Covid-19 ще бъдат ваксинирани

Въпреки че позициите на настройките на камерата при моделите iPhone 13 Mini и iPhone 13 ще се променят, такава стъпка не се очаква при моделите iPhone 13 Pro и iPhone 13 Pro Max. Като се има предвид, че тези два модела се предлагат с тройна настройка на камерата и LiDAR сензор, изглежда, че това не е възможно по отношение на дизайна.

Опциите за съхранение изтекоха

Според новия доклад на Минг-Чи Куо, който познаваме добре с надеждните си течове, iPhone 13 Mini и iPhone 13; Той ще има 128GB ,  256GB  и  512GB  опции за съхранение. В този случай виждаме, че 64 GB паметта е изчезнала в новите модели.

По същия начин, iPhone 13 Pro и iPhone 13 Pro Max също ще предлагат  128GB ,  256GB  и  512GB  единици за съхранение, но ще има  опция от 1TB за тези, които търсят повече  . С други думи, изглежда, че и долната граница за съхранение, и горната граница за съхранение ще се променят в новата серия.

1TB е вариант за съхранение, който Apple започна да включва в своите мобилни устройства (iPad Pro) от известно време, но ще бъде за първи път за iPhone. Разбира се, важно е да се има предвид, че промените в опциите за съхранение ще засегнат директно ценовите етикети.

Подобни публикации

  1. Събитието Xiaomi 2023 приключи: Какво беше представено?
  2. Нова промяна в мобилното приложение на YouTube
  3. Threads се развива: Налични са много нови функции
  4. TikTok получи едно от най-големите наказания напоследък!
  5. Невероятна иновация от Google Translate

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.