Spotify подобрява секцията за подкастspotify podcast optsia transkript

Spotify подобрява секцията за подкаст: Функцията за препис е на път

Spotify продължава да подобрява своя подкаст раздел. Тази функция, която се използва широко в секцията с песни, вече е достъпна в подкасти. Ето всички подробности! Spotify podcast е продукт на spotify, който позволява на потребителите да споделят безплатно подкаст съдържанието, което създават на платформата.

Spotify предлага нова функция за подкаст секцията. Той прави функцията за автоматичен препис, която е достъпна само за определени подкасти, достъпна за създателите по целия свят.

Четете и слушайте

Новата функция ще позволи на потребителите да имат достъп до препис на епизода в реално време, докато слушат епизод на подкаст; Слушателите ще могат да следят епизодите както чрез слушане, така и чрез четене.spotify podcast trans

Потребителите ще имат достъп до преписа, като превъртат под епизода, точно както в песните, а подкастът и текстът ще се развиват в синхрон един с друг.

Компанията планира скоро да добави визуална поддръжка към функцията, така че подкастърите ще могат да добавят снимка на нещо, което са споменали в програмата, към преписа.

Spotify и OpenAI си сътрудничат: Функцията за дублаж идва в Spotify!

Подкастърите вече ще могат да добавят времеви отпечатъци към епизод по тема и визуализации, които обясняват съдържанието на темите. По този начин потребителите ще могат да преглеждат казаното и да слушат частите, които искат, преди да слушат епизода.

Spotify наскоро обяви, че тества новата си функция за превод, поддържана от изкуствен интелект, която позволява превод на подкасти на други езици чрез глас. Компанията си сътрудничи с компанията за изкуствен интелект OpenAI за новата си функция. Какво мислите за новата функция, използвате ли Spotify активно? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари.

Подобни публикации

  1. Spotify направи уникална промяна в дизайна си: Как изглежда?
  2. Нова функция за изкуствен интелект, идваща в Windows 11
  3. Нова функция за промяна на цвета на WhatsApp
  4. Как се пише?
  5. Най-популярната функция на Google и Samsung вече може да бъде добавена към iPhone!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.