Вече е възможно да играете Switch Games на Android!switch android

Вече е възможно да играете Switch Games на Android!

Емулаторът Yuzu, който изпълнява популярни игри на Nintendo Switch, вече е на Android. Ето подробностите! Skyline беше най-популярният емулатор на Nintendo Switch за Android , но разработчиците решиха да се откажат от проекта поради очевидни правни проблеми. Двама от разработчиците решиха да работят върху емулатор за продължение, но нов емулатор на Switch дойде в Android много по-рано, за да запълни празнината.

Разработчиците обявиха в публикация в блог, че популярният емулатор Yuzu за компютър вече идва и за Android. Приложението може да бъде изтеглено от Play Store с безплатни и платени версии за ранен достъп.

Разработчиците добавиха, че Yuzu за Android в момента няма същите функции като версията за компютър, така че функции като мултиплейър през LAN и профили за влизане все още не са налични.

Безплатни приложения / Игри на седмицата

Вместо това екипът ще се фокусира върху основните проблеми на първо място:

„Засега искаме да се съсредоточим върху съвместимостта и производителността, защото извършването на авангардна емулация на типичен хардуер на Android има няколко предизвикателства.“

Какви ще бъдат системните изисквания?

Разработчиците също очертаха минималните изисквания за играта, като посочиха, че емулаторът в момента изисква Android 11 или по-нова версия и процесор Snapdragon с Adreno GPU.

Страницата на Play Store обаче посочва, че емулаторът поддържа „хиляди игри“. Предполагаме обаче, че това варира по отношение на съвместимостта.

Други забележителни характеристики включват мащабиране на резолюцията, опции за филтриране на текстури и поддръжка на модове.

Подобни публикации

  1. Как да играем Nintendo игри на iPad?
  2. Характеристиките и цената на Asus ROG Ally Passes Ally X
  3. Кога ще бъде пусната Assassin’s Creed Hexe?
  4. Трейлър на GTA 6, адаптиран към реалния живот!
  5. Добри новини за тези, които изпитват проблеми с производителността в Cyberpunk 2077

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.