Tesla Cyber ​​Whistle се предлага за продажба на шокираща ценаtesla cyber

Tesla пусна новата си свирка, наречена Cyberwhistle, вдъхновена от дизайна на Cybertruck. И така, колко е цената на киберсвирката?

Имайки предвид развитието на Cybertruck , можем да си помислим, че нетърпеливо чаканата нова кола няма да бъде с нас за известно време. От друга страна , Tesla , която искаше да компенсира недостатъците в тази област , пусна новата си свирка, вдъхновена от дизайна на Cybertruck и наречена Cyberwhistle . И така, колко е цената на киберсвирката, предлагана за продажба от Tesla?

Cyber ​​Whistle се предлага с цена от $50: изчерпана

Свирката, която се предлага за продажба на официалния уебсайт на Tesla , има цена от точно 50 долара и когато направим текуща адаптация на валутния курс, тя се намира в ценови диапазон от приблизително 84 ЛВ . Cyberwhistle, който се основава на популярните дизайнерски линии на Cybertruck, има структура от полиран полиран материал от неръждаема стомана.

Според подробностите на страницата с описание на компанията, свирката, която беше предложена за продажба като ограничена серия, е произведена в много ограничен брой и няма да бъде предлагана за продажба отново. Всъщност тези обяснения би трябвало да са достатъчни за много фенове, че тази свирка от 50 долара изглежда изчерпана след няколко минути.

Обявен през ноември 2019 г., Cybertruck е много популярен оттогава. Очакваше се производството да започне в края на 2021 г. според плановете на компанията, но тези планове бяха преразгледани до 2022 г. Потенциалните клиенти могат да направят резервация, като платят депозит от $100 за покупката и могат да получат тези пари обратно, ако желаят.

Прочети Още: Колко внимание е получил Windows 11?

Изплати дълга си предсрочно, осъден!

Според изявленията, направени от Илон Мъск, Tesla беше осъден на глоба за предсрочно погасяване за погасяване на заема си от 465 милиона долара от Министерството на енергетиката на Съединените щати девет години по-рано. Посочено е, че наложената глоба не се дължи на проблеми с плащането, а на негативните стимули на други фирми при предсрочно изплащане на заема.

И така, какво мислите за тези развития? Кога мислите, че Cybertruck ще бъде на път и струва ли си чакането на новия модел на компанията? Не забравяйте да споделите вашите виждания по темата с нас и другите ни читатели в раздела за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Споделена екранна снимка в Whatsapp нова функция!
  2. Отваряне на живо в X вече е много по-лесно!
  3. Криптиране от край до край, налично във Facebook и Messenger!
  4. WhatsApp подобрява изживяването при споделяне на екрана с новата си функция!
  5. Забравих паролата си за WhatsApp Проблем и решение

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.