Тийнейджър, хванат в измама с криптовалути: Акцент на $36 милиона!kripto pari eth btc rxm

Тийнейджър, живеещ в Хамилтън, Канада, направи милиони долари с измама с криптовалута. В резултат на операцията младежът е заловен.

Беше съобщено, че е заловен млад човек, който е участвал в измами с криптовалути . Канадският тийнейджър получи несправедливо предимство от 36 милиона долара, използвайки метод на измама. Всички подробности за това как е заловен човекът, който е откраднал милиони долари, са в нашите новини.

Силите за сигурност хванаха измама с криптовалути

Въпреки че популярността на много криптовалути, включително биткойн, нараства рязко, броят на измами в това отношение продължава да нараства. Тийнейджър, живеещ в Хамилтън, Канада, измами милиони долари.

Прочети Още: Какво трябва да се направи, за да се предотвратят опити за хакване на смартфони?

Канадският тийнейджър открадна криптовалути на стойност 36 милиона долара, използвайки метода за размяна на SIM карта, според изявление, публикувано от силите за сигурност в сряда . При този метод измамниците прехвърлят телефонния номер на потребителя на тяхната SIM карта. В резултат на това биткойн акаунтите на жертвата могат да бъдат достъпни.

Според предадената информация младият мъж, който е спечелил милиони долари от несправедлива печалба, е купил рядко потребителско име в онлайн базирана видео игра. Силите за сигурност на Хамилтън, които си сътрудничат с ФБР, успяха да проследят младежа и измамникът беше заловен с операция.

Не бяха споделени подробности за откраднатата криптовалута, името на заподозрения или видеоиграта, довела до ареста му.

Крипто измамите продължават да нарастват с нарастването на популярността на криптовалутата. Тези измами включват фалшиви акаунти на Elon Musk и Rug Pull, които подмамват хората в социалните медии. The Rug Pull се случва, когато създателите на криптовалутата осребряват всичките си монети, изпразват пула и напускат проекта.kripto pari eth btc rxm

Измами с калмари Игра Криптовалута Проект

Netflix, официално одобрен от криптовалутата, наречена SQUID, в края на октомври пазарът с предварителни продажби беше изгонен и калмарите бяха малко над стойността на една стотинка. Стойността на криптовалутата се е повишила с 310 000 процента само за няколко дни. Дотолкова, че стойността на SQUID се покачи над 2800 долара, но това покачване беше много краткотрайно.

Криптовалутата, чиято стойност нарасна много бързо и внезапно падна невероятно, излезе на преден план с голям скандал с измама. Стойността на SQUID беше видяла 0 долара за техния час. След като стойността достигна 0 долара, инвеститорите се опитаха да достигнат до хората, създали проекта, но не успяха.

Подобни публикации

  1. Какъв е ключът към безопасността в дигиталната ера?
  2. Lockly Smart Lock: Характеристики и цена на заключване на врати със сканиране на лица
  3. Ограничаване на Социалните Медии за Младежи в Англия: Нови Регулации на Хоризонта
  4. Най-използваните пароли в света
  5. Google вече ще ви предупреждава, ако данните ви се откраднат! Как?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.