Топ 3 сайтове за търсене на неизвестни телефонни номера

neizvesni nomera

Можем да сравним телефонните номера с пръстовите отпечатъци. Можем да използваме номера, за да знаем за човек, например имената му или къде живее. Когато получите повикване от неразпознат номер, може да искате да се върнете към него, но препоръчваме да прегледате ресурсите по-долу и да научите за номера, преди да го направите.

Сайтове, които могат да се използват за намиране на неизвестни телефонни номера

Цифрите, които са ви чужди и за които не знаете, всъщност могат да бъдат измамни. Тези хора ще се опитат да ви вкарат в различни капани. За да не изпитвате тези и подобни оплаквания, препоръчваме ви да имате информация за номерата, които ви се обаждат от сайтовете по-долу.

1. Google

Това е един от методите, които можете да използвате, за да разберете къде принадлежи телефонен номер или да разберете кой притежава телефонен номер ; това е бързо, просто и абсолютно безплатно. Не винаги работи, но ако входящото повикване е официално и от публичен източник, е по-вероятно да го намерите в Интернет.

2.  WhoCallsMe

Подозирате ли, че сте получавали нежелани обаждания от измамник или интервюиращ? Тогава трябва да опитате това. След като въведете номера в полето за търсене, достатъчно е да натиснете бутона „Търсене“ .

WhoCallsMe ще сподели с вас цялата информация за номера, включително местоположението на разговора и отчетите, събрани от други потребители. След като въведете номер, можете да оставите бележките си за обаждащия се, така че другите хора, които поставят под въпрос този номер, да видят вашата бележка.

3.  NumberVille

NumberVille ви позволява безплатно да намерите минали и текущи адреси, свързани с входящи обаждания. Просто изберете държавата, въведете телефонния номер и натиснете бутона „Търсене“ .

Забележка: NumberVille записва IP адреса на хората, които правят своите заявки за номера и ги показва публично. Ако искате да останете анонимни, можете да използвате друг източник вместо NumberVille или вместо това да използвате надеждна VPN услуга.

Подобни публикации

  1. Първите подробности за iOS 16 пристигнаха
  2. Новите микрочип контролери показват, че 200TB SSD дискове вече не са мечта
  3. Как ще изглеждат очилата за смесена реалност на Apple?
  4. Ще продължи ли да се купува Apple Watch 3, когато навлезем в 2022 г.?
  5. Apple Watch 7 ще се предлага за предварителна поръчка в България

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.