Поддръжката на Whatsapp е прекратена от два модела iPhoneiphone whatsapp

С новата актуализация на Whatsapp поддръжката на Whatsapp ще бъде премахната от два модела iPhone. Ето всички подробности!

Съобщава се, че WhatsApp ще спре да поддържа iOS 10 и iOS 11 до 24 октомври. Според предишен доклад моделите iPhone, работещи с iOS 10 или iOS 11, скоро ще спрат да поддържат WhatsApp.

Прочети Още: Сигнал за мистериозен нов вирус в Аржентина

Съобщава се, че промените по отношение на решението, взето от Whatsapp, ще влязат в сила на 24 октомври. Потребителите с по-стари iPhone ще трябва да надстроят телефоните си до iOS 12 или по-нова , за да продължат да използват WhatsApp.

Тази стъпка ще принуди потребителите на iPhone 5 и iPhone 5c да надстроят до по-нов модел iPhone. Потребителите на iPhone 5 и iPhone 5c може да се сблъскат с хардуерен ъпгрейд, тъй като на практика не е възможно да се инсталира актуализация на iOS, за да поддържа WhatsApp, но потребителите с iPhone 5s и по-нови модели могат да продължат да получават поддръжка на WhatsApp, като актуализират до iOS 12.

За да продължите да използвате Whatsapp, ще е необходим поне iOS 12

WhatsApp актуализира своите изисквания на своята страница с често задавани въпроси, за да отрази тези промени. За да поддържат платформата за съобщения работеща на своите телефони, потребителите на iPhone ще трябва да надстроят до iOS 12 или по-нова версия. От страна на Android обаче приложението все още поддържа всички устройства с Android 4.1.

Тази актуализация по същество няма да представлява проблем за по-голямата част от потребителската база на Apple, тъй като данните показват, че 89% от потребителите на iPhone са надстроили до iOS 15 . Освен това 82% от всички потребители на Apple са надстроили телефоните си до iOS 15. Само 4% от потребителите имат инсталиран iOS 13 или по-стара версия.

Можете да отидете в Settings > General > Software Upgrade, за да актуализирате своя iPhone.

Подобни публикации

  1. Рестартирането вече не е необходимо за актуализации на Windows 11
  2. Нови стилове за форматиране на текст пристигнаха в WhatsApp
  3. Функция за деактивиране на реакции, идващи към каналите на WhatsApp
  4. Гласовите и видео разговори на X вече са достъпни за всички потребители!
  5. Влизане в фейсбук без парола от телефона

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.