Xiaomi 14 с повишена скорост на зарежданеxiaomi 14 s barzo zarejdane

Скоростта на зареждане на Xiaomi 14 е разкрита!

Разкрита е скоростта на зареждане на Xiaomi 14, който се очаква да бъде представен скоро. Ето и подробностите за новия телефон на Xiaomi, който беше очакван с нетърпение от дълго време! Има важно развитие по отношение на новия модел Xiaomi. В резултат на това развитие беше разкрита скоростта на зареждане на модела Xiaomi 14. И така, моделът смартфон, който беше очакван с нетърпение от много хора по света, ще отговори ли на очакванията по отношение на зареждането?

Какво ще предложи скоростта на зареждане на Xiaomi 14?

Продължава да се появява нова информация за серията Xiaomi 14, която се очаква да се състои от моделите Xiaomi 14 Ultra, Xiaomi 14 Pro и Xiaomi 14. С новоразкритата информация стана ясна скоростта на зареждане на модела Xiaomi 14.

Моделът Xiaomi 14, върху който работи базираната в Китай Xiaomi, се появи в базата данни за сертифициране на 3C. Според разкритата информация, телефонът с моделен номер 23127PN0CC ще поддържа 90W технология за бързо зареждане.

Моделът Xiaomi 13, пуснат миналата година, има 67W поддръжка за бързо зареждане. Следователно, според информацията в базата данни със сертификати 3C, ще има увеличение на скоростта на зареждане в новия телефон. Скоростта на зареждане на други модели от серията все още не е известна.

Кога ще бъде представена серията Xiaomi 14?

Новите модели смартфони, наречени Xiaomi 14 и Xiaomi 14 Pro, се очаква да бъдат представени през ноември или декември 2023 г. Твърди се, че Xiaomi 14 Ultra ще бъде наличен в Китай през второто тримесечие на 2024 г. Какво мислите за скоростта на зареждане на новия модел смартфон, наречен Xiaomi 14? Не забравяйте да споделите вашите мисли за въпросния телефон с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Неизвестна функция на Android
  2. Стана ясна цената на iPhone SE 4, който ще разтърси пазара на смартфони!
  3. С какви цветови опции ще се предлага серия iPhone 16?
  4. Galaxy A получи актуализация на потребителския интерфейс 6.1
  5. Какъв ще бъде животът на батерията на iPhone 16?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.