Zoom привлече вниманието с новите си функцииZoom привлече вниманието с новите си функции: Има дори чатбот, поддържан от изкуствен интелект!

Много нови функции бяха обявени на годишното събитие Zoomtopia. Всички иновации от пощата до поддържания от изкуствен интелект chatbot са в нашите новини!

Zoom обяви най-новите си бизнес функции на годишното си събитие Zoomtopia. Приложението, което е готово да съперничи на Microsoft и Google , започва да предоставя функции за поща и календар.

Разгледай Още: Лабораторно отгледана кръв, трансплантирана на човек за първи път

Подобни на Outlook функции за поща и календар, в момента налични като бета версии ; Той ще бъде включен в новия унифициран интерфейс на Zoom One с инструменти като Team Chat , Whiteboard , Phone и Meetings.

Разширяване на мястото си на пазара

След иновациите, донесени от много приложения напоследък, към кервана се присъедини и Zoom. Приложението, което започна да разширява основната си цел на използване; наскоро стартира функцията Team Chat, което я прави конкурент на Slack и Microsoft Teams . Сега тя допълнително разширява конкурентното си предимство с бизнес решение, което включва незабавна комуникация, видео и електронна поща.zoom email and data

Възможно е да се каже, че Zoom основно вижда Microsoft 365 като конкурент с неговите нови функции и понастоящем бета-тествани функции . Защото ще позволи на компаниите да свържат съществуващи имейл услуги в пощенската система, която е подготвила. Той заявява, че ако компаниите нямат ИТ отдел, те ще предлагат и хостинг услуги за тях.

Zoom вече може да се разглежда от потребителите като алтернатива на Google Workspace и Microsoft 365, благодарение на своите услуги за поща и календар. В публикация в блог по темата продуктовият мениджър Джоузеф Чонг казва: „Услугите за поща и календар на Zoom (бета) са специално насочени към малки и средни бизнес клиенти, които ценят поверителността на имейлите.“ Той също така добавя, че тази функция ще има криптиране от край до край за потребителите на Zoom Mail Service .

Всички иновации, идващи в Zoom

Обявявайки още няколко нови функции на събитието, Zoom ще предостави функция, която се опитва да „направи плавните взаимодействия на работата лице в лице на живо“, като държи камерите на членовете на екипа в една и съща компания във виртуално работно пространство за сътрудничество. Функцията, наречена Zoom Spots , ще бъде налична през първата половина на 2023 г.

В допълнение беше въведен нов чатбот , поддържан от изкуствен интелект, наречен Zoom Virtual Agent , който може да реши проблемите на клиентите и да помогне за намаляване на обема на обажданията, направени от реални представители на клиенти . Беше обявено, че тази услуга на Zoom ще дойде през 2023 г.

Както изглежда, Zoom, който разшири позициите си на пазара, като направи силни и големи стъпки в почти всяка област, вероятно ще бъде приложение, към което много фирми ще се обърнат. Тъй като всеки има познания и опит с приложението, което набра популярност по време на пандемичния процес, то ще може да се адаптира без чуждост.

Подобни публикации

  1. Google предложи милиарди долари на Epic Games, за да добави Fortnite към Play Store!
  2. Потвърждаването на имейл идва в WhatsApp!
  3. Какви са разликите между живота на батерията на M3 MacBook Pro и M2 MacBook Pro?
  4. Apple представя нов 24-инчов iMac с M3 процесор
  5. Последните дни за популярното приложение на Samsung

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.