Как да заглушим контактите в Threads?kak da vzemem abonatite na bez zvuk v threads

Как да заглушите контактите в Threads?

Threads позволяват заглушаването на хора да се извършва много лесно и бързо. И така, как да заглушите хората в Threads? Платформата за социални медии Threads позволява изпълнението на функцията за заглушаване , така че потребителското изживяване да не бъде неблагоприятно засегнато. И така, какви стъпки трябва да следвам, за да заглуша потребител в приложението?

В това ръководство обяснихме как да заглушите потребителите в популярната социална медийна услуга, наречена Threads . Можете лесно да завършите процеса, като следвате стъпките в нашето ръководство в ред. И така, как да заглушите хората в Threads?

Threads Стъпки за заглушаване на хората

 • Отворете приложението Threads.
 • Влезте в акаунта си.
 • Вижте профила, който искате да заглушите.
 • Докоснете иконата с три точки в горния десен ъгъл.
 • Изберете опцията „Без звук“.
 • Натиснете опцията „Заглушаване на публикации“.

За да заглушите потребител в текстово базираната социална медийна услуга на Meta, първо отворете приложението Threads, инсталирано на вашето мобилно устройство. Ако не сте влезли, влезте в акаунта си с вашия Instagram акаунт.

След като влезете в акаунта си, посетете профила, който искате да заглушите. Докоснете иконата с три точки в горния десен ъгъл на профила. Това ще отвори прозорец на екрана.

В прозореца, който се отваря, ще видите няколко опции, включително „Ограничаване“ и „Блокиране“. Изберете „Без звук“ сред тях. Докоснете „Заглушаване на публикации“ в следващата стъпка. Когато следвате тази стъпка, профилът ще бъде заглушен.

За да деактивирате заглушаването, посетете отново този профил. Докоснете иконата с три точки в горния десен ъгъл на екрана и след това изберете опцията „Включване на звука“. В следващата стъпка натиснете опцията „Включване на звука на публикациите“.

Threads Вижте Заглушени контакти

 1. Отворете теми.
 2. Вижте вашия профил.
 3. Докоснете хоризонталната икона с два реда.
 4. Влезте в категорията „Поверителност“.
 5. Отворете секцията „Заглушен“.

Възможно е да видите списъка с профили, които сте заглушили чрез акаунта си в социалните медии. За да направите това, първо отворете приложението Threads. В следващата стъпка посетете вашия профил. Докоснете иконата с две хоризонтални линии, разположена в горния десен ъгъл на екрана.

Влезте в категорията „Поверителност“ на страницата, която се отваря. Накрая вижте секцията „Заглушен“. Ако следвате тази стъпка, ще видите списък с профили, които сте заглушили преди.

В тази статия отговорихме на въпроса Как да заглушите хората в Threads. Обяснихме също как да видите заглушени преди това профили. Можете лесно да извършите този процес, като следвате стъпките в нашето ръководство.

Подобни публикации

 1. Как да деактивирам iMessage на iPhone и iPad?
 2. Как да излезете от Google акаунт на Android?
 3. Как да се откажа от Телеграм Премиум?
 4. Как да нулирате Instagram Explore?
 5. Какво е Android Studio и как да го използвате?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.