Как да заглушим контактите в Threads?kak da vzemem abonatite na bez zvuk v threads

Как да заглушите контактите в Threads?

Threads позволяват заглушаването на хора да се извършва много лесно и бързо. И така, как да заглушите хората в Threads? Платформата за социални медии Threads позволява изпълнението на функцията за заглушаване , така че потребителското изживяване да не бъде неблагоприятно засегнато. И така, какви стъпки трябва да следвам, за да заглуша потребител в приложението?

В това ръководство обяснихме как да заглушите потребителите в популярната социална медийна услуга, наречена Threads . Можете лесно да завършите процеса, като следвате стъпките в нашето ръководство в ред. И така, как да заглушите хората в Threads?

Threads Стъпки за заглушаване на хората

 • Отворете приложението Threads.
 • Влезте в акаунта си.
 • Вижте профила, който искате да заглушите.
 • Докоснете иконата с три точки в горния десен ъгъл.
 • Изберете опцията „Без звук“.
 • Натиснете опцията „Заглушаване на публикации“.

За да заглушите потребител в текстово базираната социална медийна услуга на Meta, първо отворете приложението Threads, инсталирано на вашето мобилно устройство. Ако не сте влезли, влезте в акаунта си с вашия Instagram акаунт.

След като влезете в акаунта си, посетете профила, който искате да заглушите. Докоснете иконата с три точки в горния десен ъгъл на профила. Това ще отвори прозорец на екрана.

В прозореца, който се отваря, ще видите няколко опции, включително „Ограничаване“ и „Блокиране“. Изберете „Без звук“ сред тях. Докоснете „Заглушаване на публикации“ в следващата стъпка. Когато следвате тази стъпка, профилът ще бъде заглушен.

За да деактивирате заглушаването, посетете отново този профил. Докоснете иконата с три точки в горния десен ъгъл на екрана и след това изберете опцията „Включване на звука“. В следващата стъпка натиснете опцията „Включване на звука на публикациите“.

Threads Вижте Заглушени контакти

 1. Отворете теми.
 2. Вижте вашия профил.
 3. Докоснете хоризонталната икона с два реда.
 4. Влезте в категорията „Поверителност“.
 5. Отворете секцията „Заглушен“.

Възможно е да видите списъка с профили, които сте заглушили чрез акаунта си в социалните медии. За да направите това, първо отворете приложението Threads. В следващата стъпка посетете вашия профил. Докоснете иконата с две хоризонтални линии, разположена в горния десен ъгъл на екрана.

Влезте в категорията „Поверителност“ на страницата, която се отваря. Накрая вижте секцията „Заглушен“. Ако следвате тази стъпка, ще видите списък с профили, които сте заглушили преди.

В тази статия отговорихме на въпроса Как да заглушите хората в Threads. Обяснихме също как да видите заглушени преди това профили. Можете лесно да извършите този процес, като следвате стъпките в нашето ръководство.

Подобни публикации

 1. Видеоклиповете на Instagram Reels вече могат да се изтеглят!
 2. Как да изтегля Opera VPN Mobile? Как да направите настройки?
 3. Забравих паролата си за iCloud, Как да възстановя iCloud акаунт?
 4. Как да коригирам проблема с черния екран в Instagram?
 5. Как да изтеглите Instagram Reels Video?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.