Не мога да изляза поради ограничения на iPhonezabravena parola iphone

iPhone не може да излезе поради грешки Грешка и решение

Не мога да изляза поради ограничения на iPhone, някои потребители се чудят за отговора на въпроса какво мога да направя. Ето какво трябва да направите!

Някои потребители може да срещнат грешката „Не мога да изляза поради ограничения на iPhone “. И така, какви стъпки трябва да се следват, за да се коригира досадният проблем, който възниква на смартфоните? В тази статия ще отговорим на любопитния въпрос.

Моделите iPhone понякога имат някои проблеми. Една от тях е невъзможността да излезете от акаунта поради ограничения. Това е така, защото сте активирали времето на екрана, което ограничава използването на устройството и ви кара да не можете да излезете от Apple ID.

Ако не можете да излезете от Apple ID, има метод, който можете да използвате. Този метод може да реши проблема. И така, как да решим проблема с невъзможността да излезете поради ограничения на смартфоните?

Не можете да излезете поради ограничения на iPhone, какво е решението?

 • Въведете настройките.
 • Отворете категорията Време на екрана.
 • Изберете „Изключване на времето на екрана“.
 • Ще трябва да въведете паролата за време на екрана.
 • Времето на екрана ще бъде изключено, след като въведете паролата.
 • Опитайте да излезете.
 • Ако проблемът не е разрешен, изключете и включете отново iPhone.

Ако срещнете грешка, че не можете да излезете поради ограничения, когато искате да излезете от Apple ID, възможно е да коригирате този проблем по практичен начин. Можете да разрешите проблема, като деактивирате функцията Screen Time, която сте активирали преди.

За да разрешите въпросния проблем, първо посетете страницата с настройки на вашия iPhone. Въведете категорията Време на екрана на страницата, която се отваря. Докоснете „Изключване на времето на екрана“ в долната част на страницата.

Ако изберете „Изключване на екранното време“, ще бъдете подканени да въведете паролата, която сте задали за екранно време. Функцията Screen Time ще бъде деактивирана след влизане в Paroaly. Това ще завърши процеса на изключване на екрана. След като извършите това действие, опитайте да излезете от Apple ID.

Ако досадният проблем продължава, опитайте да изключите и включите iPhone отново. След като извършите рестартирането, проверете дали проблемът е отстранен.

Забравена парола за екранно време, какво е решението?

 • Отворете настройките.
 • Въведете категорията Време на екрана.
 • Изберете „Промяна на паролата за екранно време“.
 • „Забравена парола?“ Докоснете текста.
 • Въведете Apple ID и парола.
 • Задайте нова парола за време на екрана.
 • Потвърдете действието.

Трябва да знаете паролата, за да деактивирате функцията Screen Time. Ако сте забравили паролата, трябва да зададете нова парола. Можете да направите това по практичен начин.
Първо вижте страницата с настройки на вашето мобилно устройство и след това отворете категорията Време на екрана. След това изберете „Промяна на паролата за екранно време“. Следващата стъпка е „Забравена парола?“ Докоснете текста.

На страницата, която се отваря, въведете своя Apple ID и парола. След това трябва да зададете нова парола за екранно време. Накрая потвърдете действието. Ако следвате тази стъпка, паролата ще бъде нулирана. Вече можете да използвате новата си парола.

В тази статия обяснихме как да коригираме досадния проблем, с който се сблъскват някои потребители. Отговорихме и на въпроса за забравена парола за Screen Time, какво е решението. Стъпките в нашето ръководство могат да помогнат за отстраняването на проблема.

Освен това, ако се чудите какво точно прави Dynamic Island на моделите iPhone 14 Pro и iPhone 14 Pro Max, можете да разгледате статията, в която отговорихме на въпроса какво е Dynamic Island.

Подобни публикации

 1. Характеристики на OPPO Reno 12 Series
 2. Характеристики на Google Pixel 9 Pro XL
 3. Нова функция на iOS 18 ще направи Siri излишна!
 4. 16 GB RAM и 6000 mAh батерия: Представен Vivo Y28 4G
 5. Характеристики и цена на Xiaomi Mix Fold 4

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.